За Центъра

"HBO Medical Support Center" e новооткрит център с обновена сграда, намиращ се в двора на окръжна болница МБАЛ „Д-р Стоян Киркович“ град Стара Загора. Разполага с барокамера от последно поколение, кабинети за физиотерапия и рехабилитация. За максимално удобство на пациентите центърът работи без почивен ден с работно време от 8:00 до 19:00 ч. Лесно могат да бъдат запазени часове както на посочените телефони, така и на facebook страницата. Центърът извършва дейност в направленията: частни пациенти, пациенти по линия на НЗОК и частни здравни фондове.

Секторът за физиотерапия е оборудван с апаратура на водещи български и европейски производители. Прегледи и консултации се извършват от лекар-физиотерапевт с дългогодишна практика.

"HBO Medical Support Center" предлага иновативен терапевтичен метод за региона и страната в барокамера от най-висок клас. Камерата е с дължина 6 метра и максимално работно налягане до 5bar. От вътре е оборудвана с 8 широки и удобни седалки, а за по-голям комфорт е инсталиран екран позволяващ гледане на филм или слушане на музика. Процедурите се назначават от квалифициран лекар след извършен  медицински преглед. Всяка терапия с кислород минава под наблюдението на сертифицирани специалисти.

Съвременното оборудване, както и високо квалифицирания медицински персонал, позволява на        "HBO Medical Support Center" да претендира за лечебно заведение, достигнало европейски стандарт.

"HBO Medical Support Center" събра за Вас екип от водещи в областта си  лекари- специалисти, готови да Ви окажат съдействие във всеки един момент. При нас ще откриете специалисти в следните области:

 -Физиотерапия и рехабилитация;

 -Неврология;

 -Кардиология;

 -Хирургия;

 -Ревматология;

 -Ендокринология;

 -Пулмология и фтизиатрия;

 -Детска пулмология и фтизиатрия;

 -Педиатрия;

 -Вътрешни болести;

 -Ортопедия;

 -Урология;

 -Съдова хирургия;

 -ЛКК /обща/;

 -Лечебен масаж; 

 

  • Сертификати и отличия

    > > Виж всички
  • Отзиви

    Виж всички