Отзиви

 • Росица Динева- гр. Стара Загора

  Днес идвам за 4-ти път за процедури в центъра за физиотерапия и съм много доволна от обслужването на персонала. Специални благодарности на д-р Теодора Иванова.

  05,05,2018г.

 • Кана Димитрова- Стара Загора

  Една седмица протекоха манипулациите от терапията ми във вашата клиника- център за физиотерапия. екипа ви е превъзходен по отношение на подбрани добре обучени млади кадри. Отношението и обслужването на пациентите е превъзходно. Пожелавам на екипа ви все такова отношение към болните и успех във професионален план.

  Бъдете здрави!

  02,05,2018г.

 • Бойка Динчева- Стара Загора

  През последната седмица проведох терапия във вашият център. Благодаря за доброто отношение на персонала към пациентите. Облекчение на болките почувствах още при първите процедури. Пожелавам ви успех, и все така всеотдайно да работите в тази насока.

  17,04,2018г.

 • баба Митра Лазарова- гр. Кресна

  Преди четири дни започнах лечението и останах възхитена от обноските на д-р Иванова и останалият персонал. Хигиената е на високо ниво. Усмивката на Жорко ме зарежда със сила за по-дълъг живот. И не накрая едно голямо благодаря на всички. Бъдете благословени и всеки божи ден от бога закриляни.

  28,03,2018г.

 • .Радка Аргирова- гр. стара Загора

  Здравейте слънчеви деца!

  Възхитена съм от отношението ви към нас пациентите. Понякога една блага дума с усмивка лекува повече от най-добрата апаратура. Бъдете все така усмихнати и всеотдайни, особено Жорко и Гери и Алекс. Божиите благословения да ви съпътстват всеки миг в живота ви.

  28,03,2018г.

 • Победа Илиева- гр. Стара Загора

  Пиша ви не от задължение, аот възхищение. Ползвала съм на много места подобни процедури, но не съм получавала такова облекчение. както от процедурите и отношението към пациентите тук. Апаратурата е на най-високо ниво в тази сфера.Отношението на пресонала към пациентите е на високо ниво. Останалите с подобна дейност могат само да се учат от вас. Хиляди благодарности и по нататъшни успехи.

  28,03,2018г.

 • сем. Стоянка и Димитър Станеви

  Започвам с хвалебствията.Посетихме отново рехабилитационния Ви център-удоволствие изпитваме още с влизането.Посрещат те усмихнати момичета с поздрав.На регистратурата те посрещат с усмивка.Благодарим на д-р Иванова за точните процедури,които ни назначи,а не и на второ място-обслужването от всеки един изпълнител. 

  Хвала на целия колектив!

  27.03.2018 г.

 • проф. Диман Диманов

  Сърдечни благодарности към екипа на "НВО" център за прецизното изпълнение на предписаните процедури и вниманието към пациентите. С най-добри пожелания за светли Коледни и Новогодишни празници. 

  Искрено ваш пациент проф. Диман Диманов

  05.12.2017г.  гр. Стара Загора

 • Танка Василева

  Посетих центъра по препоръка на близки и съм възхитена от прегледа на д-р Иванова, препоръките й, внимателното изслушване. Обстановката по време на процедурите е на най-високо ниво. Чистота, приятна музика и перфектно обслужване. Надявам се това да остане и в бъдещите години. Вежливостта е на най-високо ниво. Хвала на целия екип!

  гр. Стара Загора

  31.10.2017г.

 • сем. Минчеви- гр. Стара Загора

  Благодарност от сърце! 

  Най-после и средния български пенсионер да бъде обслужван в този супер модерен и обзаведен със съвременна рехабилитационна техника център. Но най-вече сме много доволни от всички работещи тук рехабилитатори-усмихнати, внимателни, вежливи и от професионалното отношение на д-р Иванова. Добре, че ви има млади хора! Дерзайте към още повече професионализъм, За да ни помагате на нас вашите пациенти. Да сте живи и здрави и много признателност към вашият труд!!!

  30.10.2017г.

 • Марияна Христова- Стара Загора 05.10.2017г.

  Беше ми изключително приятно сред тези симпатични хора. Благодаря!

 • Пенка Колева- гр. Стара Загора

  Посетихме и се възползвахме от услугите на вашия център. Останахме много доволни от младия и търпелив персонал. Винаги усмихнати, внимателни и много добри специалисти. При нужда винаги ще посещаваме център "НВО".

  31.08.2017г. гр. Стара Загора

 • Калина Илиева- гр. Стара Загора

  С голямо удоволствие изказвам възхищението си от изключително културното обслужване, от усърдието на персонала да облекчи болките ми, от вежливостта и компетентността на медицинските работници, от стриктното спазване продължителността на процедурите, от чистотата и рада във вашия център. Не мога да скрия вниманието на д-р Иванова, която не само, че направи професионален преглед и проведе разговор за здравословните ми проблеми, но дори ме посети по време на процедурите и прояви интерес към моментното ми състояние. Огромно благодаря на целия екип, с пожелания за много здраве, лично щастие и да продължават да поддържат европейския стандарт на "НВО" център.

  Стара Загора- 2017г.

 • Минка Митева- гр. Стара Загора

  Идвам за първи път в центъра ви. Възхитена съм от идеалното съчетание между приятна обстановка и отлично обслужване. На целия екип от работещите пожелавам природата да ви дари с едно от най-ценните  си богатства- здравето. 

  28.08.2017г.

 • сем. Донка и Димитър Димитрови- гр. Стара Загора

  Благодарности на целия екип и специално на д-р Иванова за професионализма и човешкия подход към нас. Желаем Ви здраве и щастие, и да сте още дълги години с нас!

  03.07.2017г.

 • Златица Николова- гр. Стара Загора

  Благодаря на целия екип на "НВО" център за професионалното отношение към мен. Целият екип е много човечен и внимателен. Пожелавам много професионални и финансови успехи. Дълги години да функционира, за да има кой да ни лекува!

 • Коментар

 • Петя Марова -гр. Ямбол

  Хубаво е, че Ви има! Радвам се, че Ви намерих! Благодаря за милото отношение, разбиране и професионален подход. Желая Ви от сърце много успехи!

 • Станислава Акова- гр. Стара Загора

  Е добре де да ги наречем профисионалисти. Аз няма да се извинявам за това, че ще разбия славния им професионализъм. Как ли? Лесно, ...чуйте нашата предистория... Беше горещ петъчен майски обед. Тогава за първи път видях кой стои зад името Цвятко Бояджиев. Седяхме в коридора със сина ми и мъжа ми и чувахме разпален телефонен разговор.....последни приготовления за предстоящото откриване. В един момент вратата се отвори и видях едни големи сини очи и един съвсем нормален и обикновен човек. Говорихме около 10мин. после ни дадоха маска и шлем - " Виж с кое ще свикне , кое ще приеме... " - каза Бояджиев -и елате в понеделник за консултация с докторката. ОК, речено сторено ... първи опит за гмуркане.... пълен кошмар. Рев, сълзи, изтерия....аз отвън, а сина ми и мъжа ми вътре. Не издържах ... прекратих сесията.Тръгнах си отчаяна, изплашена , съкрушена. Същият ден телефона ми звънна и един женски глас ,представящ се за Атанасова от HBO center, ми даде телефона на психолог , който да ни помогне нашия Диамант да преодолее страха. И се започна..... цяла седмица ние ходихме до там, за да види сина ми дали Роси, Гери, Алекс, Жоро, Стоян, Краси, Цецо и Цончето са там, какво правят...добре ли са.....цяла седмица.Ефекта... сина ми се почувства сигурен и обичан там.29.05 - УСПЯХМЕ - първо и успешно потапяне. Час и 10 минути сърцето ми щеше да изскочи,  седях с тях в залата и гледах мониторите - диша ли , спокоен ли е? Ефекта - 40 потапяния, 40 пъти умирах всеки ден за час и 10 минути,40 дена сина ми отиваше при чичо Цецо, Краси.......и т.н. И до днес като тръгваме към площадката за игра, сина ми тръгва към HBO и си търси торбата с шлема. Вие преценете дали е само професионализъм, аз млъквам...

 • Ивелина Иванова -гр. Раднево

  Има професионалисти и професионалисти със сърца. Екипът на HBO Medical Support Center е от вторите. Направихте посещенията ни при вас удоволствие. Почувствахме се като ваши близки приятели.
  Благодарим ви, че сте част от нашия живот!
  Чакаме с нетърпение следващите ни срещи.
  Ваши приятели - Дидко, Ивка и Ванко.

 • Боряна Бонева - град Казанлък

  Много родители се колебаят дали да започнат терапия с барокамера, ще свикне ли детето и т.н. Искам само да Ви кажа, че след като чух думичката „МАМО"...от синът ми съвсем целенасочено още след първата серия от процедури...НЯМА сила на този свят, която да ме накара да спра с терапията.

  Искрени и сърдечни благодарности на целия екип на „HBO Medical Support Center", за отзивчивостта и професионализма, за неподправените човешки емоции. Не можете изобщо да си представите каква роля изиграхте в нашия живот... Пожелавам на всеки един от Вас много здраве и безброй поводи за усмивки.  Както и много професионални успехи и все повече и повече ощастливени деца и родители!

  Благодаря, че Ви има!

  Борис § Боряна

 • За Центъра

  about HBO center
  HBO Medical Support Center e новооткрит център, разполагащ с най-модерната барокамера в България, кабинети за физиотерапия и рехабилитация.
  Виж всички
 • Сертификати и отличия

  > > Виж всички