Продукти

"HBO Medical Support center" предлага на вниманието на своите пациенти лампи от Хималайска сол. Освен, че радват окото и внасят уют в помещението, те действат благотворно  на човешкия организъм.

Хималайската кристална сол е 100% чист натурален продукт и съдържа редица жизнено важни минерали и елементи, които са в усвоима  йонна форма.Човешкото здраве е в пряка зависимост от водно-солевия и алкално-киселинния баланс. Те се поддържат от специфичното съотношение между водата, солта и йоните на калия, калция и магнезия. Съотношението на тези минерали в кръвта на човека е сходно със съотношението им в океаните. Произхождайки от праисторическия океан, Хималайската сол се състои от 98-99% натриев хлорид и голям брой минерали, включително калий, калций и магнезий, като розовият й цвят се дължи на съдържащото се в нея желязо.

Солните кристали притежават вибрации идентични на вибрациите на земната повърхност, нашите тела и нашия ум. Когато кристалът е осветен и нагрят неговата лична вибрация се повишава, а периметърът му на действие се увеличава. Така около лампата се формира електромагнитно поле със сходна на нашата вибрация, което поради кристалната си структура е достатъчно силно за да неутрализира електромагнитния смог, предизвикан от електрическите устройства с които сме заобиколени.

При желание от ваша страна, можете да изберете и закупите вашата лампа на място в нашия център.

Назад Филтри
Сортирай:

Плоча от Хималайска сол с дървена поставка

Плоча от Хималайска сол с дървена поставка

Тегло: 2кг.

30.00 лв.