Работим с НЗОК
Назад до Началната страница

Отзиви

Изключително изненадана от вниманието на целия физиотерапевтичен екип начело с доктор. Благодаря им от сърце и им пожелавам все така със желание да вършат работата си и за напред. Центърът е с нова техника. Хигиената е отлична . Успех ви желая.

Янка Зюмбюлева гр. Стара Загора

Възхитена съм от вниманието, отношението, ентусиазма и професионализма на екипа по рехабилитация. Пожелавам Ви изобилно здраве, безкрайно щастие и още дълги години да лекувате хората, който имат нужда от вас. Поздравления за този невероятен екип от млади хора. Дерзайте младежи.

Гергина Петкова гр. Стара Загора

Благодаря на целия екип на "НВО" център за професионалното отношение към мен. Целият екип е много човечен и внимателен. Пожелавам много професионални и финансови успехи. Дълги години да функционира, за да има кой да ни лекува!

Златица Николова- гр. Стара Загора

Благодарности на целия екип и специално на д-р Иванова за професионализма и човешкия подход към нас. Желаем Ви здраве и щастие, и да сте още дълги години с нас!

сем. Донка и Димитър Димитрови- гр. Стара Загора

Идвам за първи път в центъра ви. Възхитена съм от идеалното съчетание между приятна обстановка и отлично обслужване. На целия екип от работещите пожелавам природата да ви дари с едно от най-ценните си богатства- здравето.

Минка Митева- гр. Стара Загора

С голямо удоволствие изказвам възхищението си от изключително културното обслужване, от усърдието на персонала да облекчи болките ми, от вежливостта и компетентността на медицинските работници, от стриктното спазване продължителността на процедурите, от чистотата и рада във вашия център. Не мога да скрия вниманието на д-р Иванова, която не само, че направи професионален преглед и проведе разговор за здравословните ми проблеми, но дори ме посети по време на процедурите и прояви интерес към моментното ми състояние. Огромно благодаря на целия екип, с пожелания за много здраве, лично щастие и да продължават да поддържат европейския стандарт на "НВО" център.

Калина Илиева- гр. Стара Загора

Посетихме и се възползвахме от услугите на вашия център. Останахме много доволни от младия и търпелив персонал. Винаги усмихнати, внимателни и много добри специалисти. При нужда винаги ще посещаваме център "НВО".

Пенка Колева- гр. Стара Загора

Беше ми изключително приятно сред тези симпатични хора. Благодаря!

Марияна Христова- Стара Загора

Благодарност от сърце!

Най-после и средния български пенсионер да бъде обслужван в този супер модерен и обзаведен със съвременна рехабилитационна техника център. Но най-вече сме много доволни от всички работещи тук рехабилитатори-усмихнати, внимателни, вежливи и от професионалното отношение на д-р Иванова. Добре, че ви има млади хора! Дерзайте към още повече професионализъм, За да ни помагате на нас вашите пациенти. Да сте живи и здрави и много признателност към вашият труд!!!

сем. Минчеви- гр. Стара Загора

Посетих центъра по препоръка на близки и съм възхитена от прегледа на д-р Иванова, препоръките й, внимателното изслушване. Обстановката по време на процедурите е на най-високо ниво. Чистота, приятна музика и перфектно обслужване. Надявам се това да остане и в бъдещите години. Вежливостта е на най-високо ниво. Хвала на целия екип!

гр. Стара Загора

Танка Василева

Сърдечни благодарности към екипа на "НВО" център за прецизното изпълнение на предписаните процедури и вниманието към пациентите. С най-добри пожелания за светли Коледни и Новогодишни празници.

Искрено ваш пациент проф. Диман Диманов

проф. Диман Диманов

Започвам с хвалебствията.Посетихме отново рехабилитационния Ви център-удоволствие изпитваме още с влизането.Посрещат те усмихнати момичета с поздрав.На регистратурата те посрещат с усмивка.Благодарим на д-р Иванова за точните процедури,които ни назначи,а не и на второ място-обслужването от всеки един изпълнител.

Хвала на целия колектив!

сем. Стоянка и Димитър Станеви

Пиша ви не от задължение, аот възхищение. Ползвала съм на много места подобни процедури, но не съм получавала такова облекчение. както от процедурите и отношението към пациентите тук. Апаратурата е на най-високо ниво в тази сфера.Отношението на пресонала към пациентите е на високо ниво. Останалите с подобна дейност могат само да се учат от вас. Хиляди благодарности и по нататъшни успехи.

Победа Илиева- гр. Стара Загора

Здравейте слънчеви деца!

Възхитена съм от отношението ви към нас пациентите. Понякога една блага дума с усмивка лекува повече от най-добрата апаратура. Бъдете все така усмихнати и всеотдайни, особено Жорко и Гери и Алекс. Божиите благословения да ви съпътстват всеки миг в живота ви.

Радка Аргирова- гр. стара Загора

Преди четири дни започнах лечението и останах възхитена от обноските на д-р Иванова и останалият персонал. Хигиената е на високо ниво. Усмивката на Жорко ме зарежда със сила за по-дълъг живот. И не накрая едно голямо благодаря на всички. Бъдете благословени и всеки божи ден от бога закриляни.

баба Митра Лазарова- гр. Кресна

През последната седмица проведох терапия във вашият център. Благодаря за доброто отношение на персонала към пациентите. Облекчение на болките почувствах още при първите процедури. Пожелавам ви успех, и все така всеотдайно да работите в тази насока.

Бойка Динчева- Стара Загора

Една седмица протекоха манипулациите от терапията ми във вашата клиника- център за физиотерапия. екипа ви е превъзходен по отношение на подбрани добре обучени млади кадри. Отношението и обслужването на пациентите е превъзходно. Пожелавам на екипа ви все такова отношение към болните и успех във професионален план.

Бъдете здрави!

Кана Димитрова- Стара Загора

Днес идвам за 4-ти път за процедури в центъра за физиотерапия и съм много доволна от обслужването на персонала. Специални благодарности на д-р Теодора Иванова.

Росица Динева- гр. Стара Загора

Оставете своето мнение за hbo-center.com на нашата Facebook страница!

loading...