Работим с НЗОК
Назад до Началната страница

Отзиви

Благодаря на целия екип на "НВО" център за професионалното отношение към мен. Целият екип е много човечен и внимателен. Пожелавам много професионални и финансови успехи. Дълги години да функционира, за да има кой да ни лекува!

Златица Николова- гр. Стара Загора

Благодарности на целия екип и специално на д-р Иванова за професионализма и човешкия подход към нас. Желаем Ви здраве и щастие, и да сте още дълги години с нас!

сем. Донка и Димитър Димитрови- гр. Стара Загора

Идвам за първи път в центъра ви. Възхитена съм от идеалното съчетание между приятна обстановка и отлично обслужване. На целия екип от работещите пожелавам природата да ви дари с едно от най-ценните си богатства- здравето.

Минка Митева- гр. Стара Загора

С голямо удоволствие изказвам възхищението си от изключително културното обслужване, от усърдието на персонала да облекчи болките ми, от вежливостта и компетентността на медицинските работници, от стриктното спазване продължителността на процедурите, от чистотата и рада във вашия център. Не мога да скрия вниманието на д-р Иванова, която не само, че направи професионален преглед и проведе разговор за здравословните ми проблеми, но дори ме посети по време на процедурите и прояви интерес към моментното ми състояние. Огромно благодаря на целия екип, с пожелания за много здраве, лично щастие и да продължават да поддържат европейския стандарт на "НВО" център.

Калина Илиева- гр. Стара Загора

Посетихме и се възползвахме от услугите на вашия център. Останахме много доволни от младия и търпелив персонал. Винаги усмихнати, внимателни и много добри специалисти. При нужда винаги ще посещаваме център "НВО".

Пенка Колева- гр. Стара Загора

Беше ми изключително приятно сред тези симпатични хора. Благодаря!

Марияна Христова- Стара Загора

Благодарност от сърце!

Най-после и средния български пенсионер да бъде обслужван в този супер модерен и обзаведен със съвременна рехабилитационна техника център. Но най-вече сме много доволни от всички работещи тук рехабилитатори-усмихнати, внимателни, вежливи и от професионалното отношение на д-р Иванова. Добре, че ви има млади хора! Дерзайте към още повече професионализъм, За да ни помагате на нас вашите пациенти. Да сте живи и здрави и много признателност към вашият труд!!!

сем. Минчеви- гр. Стара Загора

Посетих центъра по препоръка на близки и съм възхитена от прегледа на д-р Иванова, препоръките й, внимателното изслушване. Обстановката по време на процедурите е на най-високо ниво. Чистота, приятна музика и перфектно обслужване. Надявам се това да остане и в бъдещите години. Вежливостта е на най-високо ниво. Хвала на целия екип!

гр. Стара Загора

Танка Василева

Сърдечни благодарности към екипа на "НВО" център за прецизното изпълнение на предписаните процедури и вниманието към пациентите. С най-добри пожелания за светли Коледни и Новогодишни празници.

Искрено ваш пациент проф. Диман Диманов

проф. Диман Диманов

Започвам с хвалебствията.Посетихме отново рехабилитационния Ви център-удоволствие изпитваме още с влизането.Посрещат те усмихнати момичета с поздрав.На регистратурата те посрещат с усмивка.Благодарим на д-р Иванова за точните процедури,които ни назначи,а не и на второ място-обслужването от всеки един изпълнител.

Хвала на целия колектив!

сем. Стоянка и Димитър Станеви

Пиша ви не от задължение, аот възхищение. Ползвала съм на много места подобни процедури, но не съм получавала такова облекчение. както от процедурите и отношението към пациентите тук. Апаратурата е на най-високо ниво в тази сфера.Отношението на пресонала към пациентите е на високо ниво. Останалите с подобна дейност могат само да се учат от вас. Хиляди благодарности и по нататъшни успехи.

Победа Илиева- гр. Стара Загора

Здравейте слънчеви деца!

Възхитена съм от отношението ви към нас пациентите. Понякога една блага дума с усмивка лекува повече от най-добрата апаратура. Бъдете все така усмихнати и всеотдайни, особено Жорко и Гери и Алекс. Божиите благословения да ви съпътстват всеки миг в живота ви.

Радка Аргирова- гр. стара Загора

Преди четири дни започнах лечението и останах възхитена от обноските на д-р Иванова и останалият персонал. Хигиената е на високо ниво. Усмивката на Жорко ме зарежда със сила за по-дълъг живот. И не накрая едно голямо благодаря на всички. Бъдете благословени и всеки божи ден от бога закриляни.

баба Митра Лазарова- гр. Кресна

През последната седмица проведох терапия във вашият център. Благодаря за доброто отношение на персонала към пациентите. Облекчение на болките почувствах още при първите процедури. Пожелавам ви успех, и все така всеотдайно да работите в тази насока.

Бойка Динчева- Стара Загора

Една седмица протекоха манипулациите от терапията ми във вашата клиника- център за физиотерапия. екипа ви е превъзходен по отношение на подбрани добре обучени млади кадри. Отношението и обслужването на пациентите е превъзходно. Пожелавам на екипа ви все такова отношение към болните и успех във професионален план.

Бъдете здрави!

Кана Димитрова- Стара Загора

Днес идвам за 4-ти път за процедури в центъра за физиотерапия и съм много доволна от обслужването на персонала. Специални благодарности на д-р Теодора Иванова.

Росица Динева- гр. Стара Загора

Оставете своето мнение за hbo-center.com на нашата Facebook страница!

loading...