Назад до Услуги

ОКСИДИРАЩА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ В БАРОКАМЕРА С ЛИФТИНГ ЕФЕКТ

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ОКСИДИРАЩАТА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ В БАРОКАМЕРА С ЛИФТИНГ ЕФЕКТ?


Оксидиращата терапия за лице представлява максимално ефективна лифтинг терапия, съчетаваща три фактора, които действат едновременно. А именно - използването на специален за целта, високоефективен продукт за лице, в комбинация с доказаните свойства на хипербарната окситерапия (ХБО) - чист кислород и високо налягане.

Методът предлаган в НВО Medical Support Center има за цел да постигне максимално ефективен лифтинг ефект - гарантирано и за кратко време. Това става чрез специално разработена за целта методика, при която в две стъпки върху кожата на лицето се нанася слой високоефективен продукт за лице от най-висок клас. Кремът съдържа специални съставки с доказано качество. Сред тях намират място и златни частици, чийто ефект е безпорен и описан в множество проучвания. Произведен е от водеща европейска фирма, клинично тестван и притежаващ всички сертификати за качество.

Продуктът е подходящ за всякакъв тип кожа!  

Основното действие на крема се изразява в засилване на клетъчния метаболизъм, подобряване на възстановителните функции на кожата,повишаване на еластичността и засилване на производството на колаген. По този начин се подобрява трофиката на кожата на лицето.

За постигане на максимален ефект, ние от HBO Medical Support Center се възползваме от ефективността на още два фактора - оксидиране на кожата на лицето по цялата му повърхност със 100% чист кислород и благоприятното влияние на налягането (по-високо от атмосферното ). Това спомага за по-пълноценното усвояване на съставките на продукта и проникването им на 100% в кожата. При взаимодействие на кислорода със златните частици се постига лифтинг ефект, който е забележим още след 2-3 процедури. Продължителността на процедурата е 1ч.10мин.

В течение на времето кожата губи своята еластичност. Терапията е подходяща за всеки човек, който по своя преценка има нужда от тонизиране на кожата и постигане на лифтинг ефект.

Направи запитване
loading...